ДОСЛІДЖЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ЯГОДАХ ЧОРНИЦІ ТА ПРОДУКТАХ ЇЇ ПЕРЕРОБКИ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ДОСЛІДЖЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ЯГОДАХ ЧОРНИЦІ ТА ПРОДУКТАХ ЇЇ ПЕРЕРОБКИ
|
|
| Creator |
Хомич, Галина Панасівна
Капрельянц, Леонід Вікторович Земелев, Сергій Анатолійович |
|
| Subject |
чорниця, флавоноїди, антоціани, сік, пюре, заморожування, ферментні препарати, мультиензимна композиція.
|
|
| Description |
У статті наведено результати досліджень впливу регіону вирощування на вміст флавоноїдів у ягодах чорниці. Розглянуто зміну вмісту флавоноїдів чорниці при переробці її на різні продукти харчування: сік, пюре, заморожені ягоди |
|
| Publisher |
Донецьк, ДонНУЕТ
|
|
| Date |
2016-06-08T17:09:56Z
2016-06-08T17:09:56Z 2011 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Тематичний збірник наукових праць"Обладнання та технології харчових виробництв"
2079-4827 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4164 |
|
| Language |
ua
|
|
| Relation |
;Випуск 27
|
|