Запис Детальніше

ДОСЛІДЖЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ЯГОДАХ ЧОРНИЦІ ТА ПРОДУКТАХ ЇЇ ПЕРЕРОБКИ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДОСЛІДЖЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ЯГОДАХ ЧОРНИЦІ ТА ПРОДУКТАХ ЇЇ ПЕРЕРОБКИ
 
Creator Хомич, Галина Панасівна
Капрельянц, Леонід Вікторович
Земелев, Сергій Анатолійович
 
Subject чорниця, флавоноїди, антоціани, сік, пюре, заморожування, ферментні препарати, мультиензимна композиція.
 
Description У статті наведено результати досліджень впливу регіону вирощування
на вміст флавоноїдів у ягодах чорниці. Розглянуто зміну вмісту флавоноїдів
чорниці при переробці її на різні продукти харчування: сік, пюре, заморожені
ягоди
 
Publisher Донецьк, ДонНУЕТ
 
Date 2016-06-08T17:09:56Z
2016-06-08T17:09:56Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Тематичний збірник наукових праць"Обладнання та технології харчових виробництв"
2079-4827
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4164
 
Language ua
 
Relation ;Випуск 27