ВПЛИВ БОРОШНА З НУТУ НА ПОЖИВНУ ЦІННІСТЬ ВИРОБІВ ІЗ МАСЛЯНОГО БІСКВІТА
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВПЛИВ БОРОШНА З НУТУ НА ПОЖИВНУ ЦІННІСТЬ ВИРОБІВ ІЗ МАСЛЯНОГО БІСКВІТА
|
|
Creator |
Рогова, Алла Леонідівна
Положишникова, Людмила Олександрівна |
|
Subject |
нут, масляний бісквіт
|
|
Description |
Рассмотрен вопрос обеспечения населения основными пищевыми нутриентами за счет использования при производстве мучных кондитерских изделий продуктов переработки бобовых. Установлено, что обогащение масляного бисквита нутовой мукой позволяет получить готовые изделия повышенной пищевой ценности. |
|
Publisher |
ХДУХТ
|
|
Date |
2016-06-15T05:59:08Z
2016-06-15T05:59:08Z 2013-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4267 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Технічні науки;1(2)
|
|