Запис Детальніше

ВПЛИВ БОРОШНА З НУТУ НА ПОЖИВНУ ЦІННІСТЬ ВИРОБІВ ІЗ МАСЛЯНОГО БІСКВІТА

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВПЛИВ БОРОШНА З НУТУ НА ПОЖИВНУ ЦІННІСТЬ ВИРОБІВ ІЗ МАСЛЯНОГО БІСКВІТА
 
Creator Рогова, Алла Леонідівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
 
Subject нут, масляний бісквіт
 
Description Рассмотрен вопрос обеспечения населения основными пищевыми
нутриентами за счет использования при производстве мучных кондитерских
изделий продуктов переработки бобовых. Установлено, что обогащение
масляного бисквита нутовой мукой позволяет получить готовые изделия повышенной пищевой ценности.
 
Publisher ХДУХТ
 
Date 2016-06-15T05:59:08Z
2016-06-15T05:59:08Z
2013-08
 
Type Article
 
Identifier Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4267
 
Language ua
 
Relation Технічні науки;1(2)