Запис Детальніше

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗГУЩЕНОГО НЕЗБИРАНОГО З ЦУКРОМ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗГУЩЕНОГО НЕЗБИРАНОГО З ЦУКРОМ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
 
Creator Назаренко, Ельвіра Анатоліївна
Іващенко, Олена Дмитрівна
Рябенко, Єлизавета
 
Subject молоко згущене, фізико-хімічні показники, органолептичні показники
 
Description Згущене молоко́ (розмовні варіанти : згущівка, згущенка, згущонка, згущик) – це концентрований висококалорійний молочний продукт, одержаний зі свіжого молока і вершків шляхом згущення та консервування його цукром або стерилізацією.
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2016-06-15T06:25:43Z
2016-06-15T06:25:43Z
2015-12-09
 
Type Article
 
Identifier Якість та безпека товарів народного споживання : матеріали науково-практичного семінару, 9 грудня 2015 р., ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 44 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4269
 
Language ua