ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗГУЩЕНОГО НЕЗБИРАНОГО З ЦУКРОМ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗГУЩЕНОГО НЕЗБИРАНОГО З ЦУКРОМ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
|
|
| Creator |
Назаренко, Ельвіра Анатоліївна
Іващенко, Олена Дмитрівна Рябенко, Єлизавета |
|
| Subject |
молоко згущене, фізико-хімічні показники, органолептичні показники
|
|
| Description |
Згущене молоко́ (розмовні варіанти : згущівка, згущенка, згущонка, згущик) – це концентрований висококалорійний молочний продукт, одержаний зі свіжого молока і вершків шляхом згущення та консервування його цукром або стерилізацією.
|
|
| Publisher |
ПУЕТ
|
|
| Date |
2016-06-15T06:25:43Z
2016-06-15T06:25:43Z 2015-12-09 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Якість та безпека товарів народного споживання : матеріали науково-практичного семінару, 9 грудня 2015 р., ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 44 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4269 |
|
| Language |
ua
|
|