Запис Детальніше

РЕЗУЛЬТАТИ АНАЛІЗУ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗГУЩЕНОГО НЕЗБИРАНОГО З ЦУКРОМ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title РЕЗУЛЬТАТИ АНАЛІЗУ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗГУЩЕНОГО НЕЗБИРАНОГО З ЦУКРОМ
 
Creator Назаренко, Ельвіра Анатоліївна
Нікозять, Юлія Борисівна
Іващенко, Олена Дмитрівна
Рябенко, Єлизавета
 
Subject згущене молоко, фізико-хімічні показники, органолептичні поазники
 
Description Ідея отримання молока, яке загущено, була запропонована у 1810 році
французом Ніколя Аппером.
З великої кількості солодощів згущене молоко, мабуть, сама корисне.
Воно зберегло кальцій, молочний білок, в ньому не використовуються дріжджі,
підсилювачі смаку або барвники, як у деяких інших солодощах (тістечка,
цукерки, мармелад, цукерки тощо).
Мінус згущеного молока в т
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2016-06-15T06:33:27Z
2016-06-15T06:33:27Z
2016-03-16
 
Type Article
 
Identifier Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІІI Міжнародної А43 науково-практичної інтернет-конференції (16–18 березня 2016 року). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 428 с.
978-966-184-230-3
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4271
 
Language ua