РЕЗУЛЬТАТИ АНАЛІЗУ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗГУЩЕНОГО НЕЗБИРАНОГО З ЦУКРОМ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
РЕЗУЛЬТАТИ АНАЛІЗУ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗГУЩЕНОГО НЕЗБИРАНОГО З ЦУКРОМ
|
|
Creator |
Назаренко, Ельвіра Анатоліївна
Нікозять, Юлія Борисівна Іващенко, Олена Дмитрівна Рябенко, Єлизавета |
|
Subject |
згущене молоко, фізико-хімічні показники, органолептичні поазники
|
|
Description |
Ідея отримання молока, яке загущено, була запропонована у 1810 році французом Ніколя Аппером. З великої кількості солодощів згущене молоко, мабуть, сама корисне. Воно зберегло кальцій, молочний білок, в ньому не використовуються дріжджі, підсилювачі смаку або барвники, як у деяких інших солодощах (тістечка, цукерки, мармелад, цукерки тощо). Мінус згущеного молока в т |
|
Publisher |
ПУЕТ
|
|
Date |
2016-06-15T06:33:27Z
2016-06-15T06:33:27Z 2016-03-16 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІІI Міжнародної А43 науково-практичної інтернет-конференції (16–18 березня 2016 року). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 428 с.
978-966-184-230-3 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4271 |
|
Language |
ua
|
|