Етнодизайнерські підходи до формування естетики предметного середовища об’єктів готельно-ресторанного господарства
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Етнодизайнерські підходи до формування естетики предметного середовища об’єктів готельно-ресторанного господарства
|
|
Creator |
Страшко, Людмила Михайлівна
Гриценко, Лариса Олександрівна |
|
Subject |
Харчові виробництва
готельно-ресторанне господарство |
|
Publisher |
РВВ ПУЕТ
|
|
Date |
2016-06-15T08:01:19Z
2016-06-15T08:01:19Z 2015 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв готельно-ресторанного та туристичного бізнесу/Тези доп. Міжн. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв готельно-ресторанного та туристичного бізнесу"/ РВВ ПУЕТ, 2015.-С.168-170.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4277 |
|
Language |
ua
|
|