Запис Детальніше

Етнодизайнерські підходи до формування естетики предметного середовища об’єктів готельно-ресторанного господарства

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Етнодизайнерські підходи до формування естетики предметного середовища об’єктів готельно-ресторанного господарства
 
Creator Страшко, Людмила Михайлівна
Гриценко, Лариса Олександрівна
 
Subject Харчові виробництва
готельно-ресторанне господарство
 
Publisher РВВ ПУЕТ
 
Date 2016-06-15T08:01:19Z
2016-06-15T08:01:19Z
2015
 
Type Thesis
 
Identifier Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв готельно-ресторанного та туристичного бізнесу/Тези доп. Міжн. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв готельно-ресторанного та туристичного бізнесу"/ РВВ ПУЕТ, 2015.-С.168-170.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4277
 
Language ua