ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ ОКИСНЕННЯ ЖИРІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ ОКИСНЕННЯ ЖИРІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ВЛИЯНИЕ АНТИОКСИДАНТОВ ПРИРОДНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ НА ПРОЦЕССЫ ОКИСЛЕНИЯ ЖИРОВ ДЛЯ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ THE INFLUENCE OF NATURAL ANTIOXIDANTS ON CONFECTIONERY FATS ACIDIFICATION |
|
Creator |
Пахомова, Інна Володимирівна
Ткаченко, Аліна Сергіївна Діденко, Євгенія Павлівна |
|
Subject |
антиоксиданти
окиснення кондитерські вироби кондитерський жир пероксидне число бензидинове число тіобарбітурове число |
|
Description |
Анотація. У статті проаналізована дія природних антиоксидантів на кондитерський жир. Доведена їх ефективність у гальмуванні процесів окиснення та встановлена доцільність використання у кондитерському виробництві. Анотация. В статье проанализировано действие природных антиоксидантов на кондитерский жир. Доказана их эффективность в торможении процессов окисления и установлена целесообразность использования в кондитерском производстве. ANNOTATION. The effect of natural antioxidants on confectionery fat has been analyzed in the article. Antioxidants' efficiency in breaking acidification processes has been proved as well as the expediency of its use in confectionery industry has been highlighted.
Пахомова І. Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів / І. Пахомова, А. Ткаченко, Є. Діденко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 3 (123). – С. 13–15. |
|
Date |
2016-05-31T19:12:41Z
2016-05-31T19:12:41Z 2016-05-31 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4003
|
|
Language |
ua
|
|