Запис Детальніше

ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ ОКИСНЕННЯ ЖИРІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ ОКИСНЕННЯ ЖИРІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ВЛИЯНИЕ АНТИОКСИДАНТОВ ПРИРОДНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ НА ПРОЦЕССЫ ОКИСЛЕНИЯ ЖИРОВ ДЛЯ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ
THE INFLUENCE OF NATURAL ANTIOXIDANTS ON CONFECTIONERY FATS ACIDIFICATION
 
Creator Пахомова, Інна Володимирівна
Ткаченко, Аліна Сергіївна
Діденко, Євгенія Павлівна
 
Subject антиоксиданти
окиснення
кондитерські вироби
кондитерський жир
пероксидне число
бензидинове число
тіобарбітурове число
 
Description Анотація. У статті проаналізована дія природних антиоксидантів на кондитерський жир. Доведена їх ефективність у гальмуванні процесів окиснення та встановлена доцільність використання у кондитерському виробництві. Анотация. В статье проанализировано действие природных антиоксидантов на кондитерский жир. Доказана их эффективность в торможении процессов окисления и установлена целесообразность использования в кондитерском производстве. ANNOTATION. The effect of natural antioxidants on confectionery fat has been analyzed in the article. Antioxidants' efficiency in breaking acidification processes has been proved as well as the expediency of its use in confectionery industry has been highlighted.
Пахомова І. Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів / І. Пахомова, А. Ткаченко, Є. Діденко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 3 (123). – С. 13–15.
 
Date 2016-05-31T19:12:41Z
2016-05-31T19:12:41Z
2016-05-31
 
Type Book
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4003
 
Language ua