Запис Детальніше

ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ПОЛІПШЕННЯ МІНЕРАЛЬНОГО ТА ВІТАМІННОГО СКЛАДУ НОВИХ ВАФЕЛЬ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ПОЛІПШЕННЯ МІНЕРАЛЬНОГО ТА ВІТАМІННОГО СКЛАДУ НОВИХ ВАФЕЛЬ
INFLUENCE OF UNCONVENTIONAL RAW MATERIALS ON THE IMPROVEMENT OF MINERAL AND VITAMIN COMPOUDS OFNEW WAFER PRODUCTS
 
Creator Пахомова, Інна Володимирівна
 
Subject біологічна цінність
вафлі
вітаміни
мінеральний склад
нетрадиційна сировина
рослинні добавки
 
Description Анотація. У статті обґрунтовано доцільність введення нетрадиційної сировини і рослинних добавок у рецептури вафель з жировими начинками для поліпшення їх харчової та біологічної цінності. Завдяки використанню нетрадиційної сировини і рослинних добавок можна збагатити вироби вітамінами, мінеральними речовинами, харчовими волокнами та іншими біологічно активними сполуками. Висвітлено результати дослідження мінерального та вітамінного складу нових розроблених вафель. Отримані результати досліджень показали, що внесені добавки суттєво збагачують вироби мінеральними речовинами, а також вітамінами А, Е, РР, С, що підвищує біологічну цінність вафель. Подальшими є дослідження збереженості і безпечності нових вафельних виробів з використанням нетрадиційної сировини. Abstract. The feasibility of introducing unconventional raw materials and herbal additives in composition of wafers with fatty filling and its influence on the improvement of wafers biological value has been proved in the article. Through the use of unconventional raw materials and herbal additives, wafer products can be enriched with vitamins, minerals, dietary fiber and other bioactive compounds. Research results have shown that additives mentioned above enrich waffle products with minerals and vitamins A, E, PP, C considerably, which leads to an increase in wafers’ biological value. Further research will be made to determine preservation and safety of new wafer products using unconventional raw material.
Пахомова І. В. Вплив нетрадиційної сировини на поліпшення мінерального та вітамінного складу нових вафель / І. В. Пахомова // Вісник ЛКА. Серія «Товарознавча». – 2015. – № 15.– С. 120–124.
 
Date 2016-05-31T19:27:27Z
2016-05-31T19:27:27Z
2016-05-31
 
Type Book
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4004
 
Language ua