ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НОВИХ ВАФЕЛЬ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НОВИХ ВАФЕЛЬ
NEW ADVANCEMENT CONSUMER PROPERTIES WAFERS |
|
Creator |
Сирохман, Іван Васильович
Пахомова, Інна Володимирівна |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби
вафлі споживні властивості харчова цінність жирнокислотний склад мінеральний склад білковий склад |
|
Description |
Анотація. У статті розглянуто шляхи поліпшення харчової та біологічної цінності нових вафель на жировій основі з використанням нетрадиційної сировини. Проаналізовано жирнокислотний, білковий та мінеральний склад вафель. Приділено увагу органолептичній оцінці якості нових виробів, наведено результати визначення фізико-хімічних показників. Подальші дослідження планується спрямувати на дослідження показників якості нових вафель протягом терміну зберігання залежно від різних умов та пакувальних матеріалів, проаналізувати можливості подовження терміну зберігання розроблених зразків.Abstract: he article discusses ways to improve food and biological value of new fat based wafers using non-traditional materials. Analyzed the fatty acid, protein and mineral composition wafers. Attention is paid to organoleptic evaluation of the quality of new products, the results of determination of physical and chemical parameters. Further research will be channeled to the study of indicators as new wafers during the period of storage depending on various conditions and packaging materials, analyze the possibility of lengthening the shelf life of the developed models.
Сирохман І. В. Поліпшення споживних властивостей нових вафель / І. В. Сирохман, І. В. Пахомова // Торгівля, комерція, підприємництво : збірник наукових праць, 2015. – Вип. 18. – С. 85–89. |
|
Date |
2016-05-31T19:34:41Z
2016-05-31T19:34:41Z 2016-05-31 |
|
Type |
Book chapter
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4005
|
|
Language |
ua
|
|