Запис Детальніше

ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НОВИХ ВАФЕЛЬ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НОВИХ ВАФЕЛЬ
NEW ADVANCEMENT CONSUMER PROPERTIES WAFERS
 
Creator Сирохман, Іван Васильович
Пахомова, Інна Володимирівна
 
Subject борошняні кондитерські вироби
вафлі
споживні властивості
харчова цінність
жирнокислотний склад
мінеральний склад
білковий склад
 
Description Анотація. У статті розглянуто шляхи поліпшення харчової та біологічної цінності нових вафель на жировій основі з використанням нетрадиційної сировини. Проаналізовано жирнокислотний, білковий та мінеральний склад вафель. Приділено увагу органолептичній оцінці якості нових виробів, наведено результати визначення фізико-хімічних показників. Подальші дослідження планується спрямувати на дослідження показників якості нових вафель протягом терміну зберігання залежно від різних умов та пакувальних матеріалів, проаналізувати можливості подовження терміну зберігання розроблених зразків.Abstract: he article discusses ways to improve food and biological value of new fat based wafers using non-traditional materials. Analyzed the fatty acid, protein and mineral composition wafers. Attention is paid to organoleptic evaluation of the quality of new products, the results of determination of physical and chemical parameters. Further research will be channeled to the study of indicators as new wafers during the period of storage depending on various conditions and packaging materials, analyze the possibility of lengthening the shelf life of the developed models.
Сирохман І. В. Поліпшення споживних властивостей нових вафель / І. В. Сирохман, І. В. Пахомова // Торгівля, комерція, підприємництво : збірник наукових праць, 2015. – Вип. 18. – С. 85–89.
 
Date 2016-05-31T19:34:41Z
2016-05-31T19:34:41Z
2016-05-31
 
Type Book chapter
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4005
 
Language ua