ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСТЬ ВАФЕЛЬ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСТЬ ВАФЕЛЬ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
ВЛИЯНИЕ НЕТРАДИЦИОННОГО СЫРЬЯ НА КАЧЕСТВО ВАФЕЛЬ ВО ВРЕМЯ ХРАНЕНИЯ THE IMPACT OF NON-TRADITIONAL RAW MATHERIALS ON WAFERS QUALITY DRING STORAGE |
|
Creator |
Пахомова, Інна Володимирівна
|
|
Subject |
вафлі
жирові начинки зберігання окиснення гідроліз |
|
Description |
АНОТАЦІЯ. У статті приведені результати дослідження збереженості нових вафель з використанням нетрадиційної сировини і рослинних добавок. Доведена ефективність нетрадиційних рецептурних інгредієнтів, які сповільнюють процеси окиснення і гідролізу нових вафель. АННОТАЦИЯ. В статье приведены результаты исследования сохранности новых вафель с использованием нетрадиционного сырья и растительных добавок. Доказана эффективность нетрадиционных рецептурных ингредиентов, которые замедляют процессы окисления и гидролиза новых вафель.ABSTACT. The article presents results of the research on the storage of new wafers using alternative raw materials and herbal supplements. Proven the effectiveness of the unconventional prescriptions ingredients that slow down and hydrolysis processes of the new wafers has been proven.
Пахомова І. Вплив нетрадиційної сировини на якість вафель під час зберігання / І. Пахомова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 7–8 (128–129). – С. 7–11. |
|
Date |
2016-05-31T19:41:22Z
2016-05-31T19:41:22Z 2016-05-31 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
90074
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4006 |
|
Language |
ua
|
|