Запис Детальніше

ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСТЬ ВАФЕЛЬ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСТЬ ВАФЕЛЬ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
ВЛИЯНИЕ НЕТРАДИЦИОННОГО СЫРЬЯ НА КАЧЕСТВО ВАФЕЛЬ ВО ВРЕМЯ ХРАНЕНИЯ
THE IMPACT OF NON-TRADITIONAL RAW MATHERIALS ON WAFERS QUALITY DRING STORAGE
 
Creator Пахомова, Інна Володимирівна
 
Subject вафлі
жирові начинки
зберігання
окиснення
гідроліз
 
Description АНОТАЦІЯ. У статті приведені результати дослідження збереженості нових вафель з використанням нетрадиційної сировини і рослинних добавок. Доведена ефективність нетрадиційних рецептурних інгредієнтів, які сповільнюють процеси окиснення і гідролізу нових вафель. АННОТАЦИЯ. В статье приведены результаты исследования сохранности новых вафель с использованием нетрадиционного сырья и растительных добавок. Доказана эффективность нетрадиционных рецептурных ингредиентов, которые замедляют процессы окисления и гидролиза новых вафель.ABSTACT. The article presents results of the research on the storage of new wafers using alternative raw materials and herbal supplements. Proven the effectiveness of the unconventional prescriptions ingredients that slow down and hydrolysis processes of the new wafers has been proven.
Пахомова І. Вплив нетрадиційної сировини на якість вафель під час зберігання / І. Пахомова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 7–8 (128–129). – С. 7–11.
 
Date 2016-05-31T19:41:22Z
2016-05-31T19:41:22Z
2016-05-31
 
Type Book
 
Identifier 90074
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4006
 
Language ua