Запис Детальніше

ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ВАФЕЛЬНІЙ ОСНОВІ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ВАФЕЛЬНІЙ ОСНОВІ
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПРИРОДНЫХ АНТИОКСИДАНТОВ ДЛЯ УЛУЧШЕНИЯ ПОТРЕБИТЕЛЬСКИХ СВОЙСТВ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ НА ВАФЕЛЬНОЙ ОСНОВЕ
THE USE OF NATURAL ANTIOXIDANTS FOR THE IMPROVEMENT OF CONSUMER PROPERTIES OF WAFER BASIS CONFECTIONERY PRODUCTS
 
Creator Пахомова, Інна Володимирівна
 
Subject антиоксиданти
автоокислення
антиоксидантна активність
антиоксидантні властивості
вафельні вироби
жири
кондитерські вироби
нетрадиційна сировина
 
Description У статті проаналізовані дослідження природних антиоксидантів, що використовують для вафельних начинок, які ефективно гальмують окислювальні процеси в жирах. Встановлено доцільність використання добавок нетрадиційної сировини з антиоксидантними властивостями з метою поліпшення споживних властивостей та збільшення термінів зберігання кондитерських виробів на вафельній основі.
В статье проанализированы исследования природных антиоксидантов,, используемые для вафельных начинок, которые эффективно тормозят окислительные процессы в жирах. Установлена целесообразность использования добавок нетрадиционного сырья с антиоксидантными свойствами с целью улучшения потребительских свойств и увеличения сроков хранения кондитерских изделий на вафельной основе. The researches on natural antioxidants that are used for wafer fillings, inhibiting oxidative processes in fats were analyzed in the article. The feasibility of using new antioxidant raw material additives to improve the consumption properties and extend the storage term of wafer basis confectionery products was described in the article.
Пахомова І. В. Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі / І. В. Пахомова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки». – 2013. – № 1 (57). – С. 97–99.
 
Date 2016-05-31T20:02:13Z
2016-05-31T20:02:13Z
2016-05-31
 
Type Book
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4009
 
Language ua