Запис Детальніше

ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ГОРІХІВ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ГОРІХІВ
CREATING TECHNOLOGY OF DRINKS WITH THE USE OF WALNUTS
 
Creator Тюрікова, Інна Станіславівна
Пересічний, Михайло Іванович
Рогова, Наталія Володимирівна
 
Subject технологія, напої, волоський горіх, молочно-воскова стиглість, екстракти, топінамбур, алича
 
Description У статті обґрунтована роль харчування у житті людини. Розглянуто доцільність використання
малопоширеної рослинної сировини в технології напоїв – топінамбура, аличі та волоського горіха. Обґрунтовано вибір та
проведено фізико-хімічні дослідження вихідної сировини. Підтверджено компонентну сумісність топінамбуру, аличі,
полуниці та горіхових екстрактів. На основі фізико-хімічних і органолептичних показників визначено раціональний вміст
горіхової добавки у складі напою. Підібрано рецептурне співвідношення компонентів. Досліджено фізико-хімічні та
органолептичні показники експериментальних напоїв. Доведена їх біологічна цінність
 
Publisher Харків, ХПІ
 
Date 2016-06-17T11:28:37Z
2016-06-17T11:28:37Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць.
2079-5459
2413-4295
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4319
 
Language ua
 
Relation Нові рішення в сучасних технологіях.;№ 12 (1184)