ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ГОРІХІВ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ГОРІХІВ
CREATING TECHNOLOGY OF DRINKS WITH THE USE OF WALNUTS |
|
Creator |
Тюрікова, Інна Станіславівна
Пересічний, Михайло Іванович Рогова, Наталія Володимирівна |
|
Subject |
технологія, напої, волоський горіх, молочно-воскова стиглість, екстракти, топінамбур, алича
|
|
Description |
У статті обґрунтована роль харчування у житті людини. Розглянуто доцільність використання малопоширеної рослинної сировини в технології напоїв – топінамбура, аличі та волоського горіха. Обґрунтовано вибір та проведено фізико-хімічні дослідження вихідної сировини. Підтверджено компонентну сумісність топінамбуру, аличі, полуниці та горіхових екстрактів. На основі фізико-хімічних і органолептичних показників визначено раціональний вміст горіхової добавки у складі напою. Підібрано рецептурне співвідношення компонентів. Досліджено фізико-хімічні та органолептичні показники експериментальних напоїв. Доведена їх біологічна цінність |
|
Publisher |
Харків, ХПІ
|
|
Date |
2016-06-17T11:28:37Z
2016-06-17T11:28:37Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць.
2079-5459 2413-4295 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4319 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Нові рішення в сучасних технологіях.;№ 12 (1184)
|
|