Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РОЗРАХУНКОВО-ГРАФІЧНОГО ЗАВДАННЯ з дисципліни «ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РОЗРАХУНКОВО-ГРАФІЧНОГО ЗАВДАННЯ з дисципліни «ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа»)
 
Creator Лук’яненко, О.І.
 
Subject План 2017
 
Date 2016
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/43093/1/2017%20%D0%9B%D1%83%D0%BA%20%D1%8F%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%A0%D0%93%D0%97%20%D0%86%D0%BD%20%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B6%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%20%D0%B2%20%D0%B3%D0%BE%D1%82%20%D1%96%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%20%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%B7%D0%B0%D0%BE%D1%87.doc
Лук’яненко, О.І. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РОЗРАХУНКОВО-ГРАФІЧНОГО ЗАВДАННЯ з дисципліни «ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/43093/