Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів
|
|
Creator |
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ряшко, Галина Михайлівна |
|
Subject |
Маффіни
пюре із буряка столового |
|
Description |
У статті розглянуто шляхи зниження енергетичної цінності маффінів. Перелічено види сировини, яка дозволяє ор- ганізувати випуск низькокалорійних борошняних кондитерських виробів за рахунок скорочення кількості жиру й цукру в рецептурах, та підвищити їхні смакові якості й харчову цінність. Наведено результати досліджень зі зниження енерге- тичної цінності маффінів за рахунок внесення в їхню рецептуру пюре з буряка. |
|
Publisher |
АПК Информ
|
|
Date |
2016-07-04T11:59:22Z
2016-07-04T11:59:22Z 2016-05 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Хранение и переработка зерна: Научно-практический журнал. – 2016. – № 5. - С.47-51
2306-4498 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4435 |
|
Language |
ua
|
|