Запис Детальніше

Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів
 
Creator Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ряшко, Галина Михайлівна
 
Subject Маффіни
пюре із буряка столового
 
Description У статті розглянуто шляхи зниження енергетичної цінності маффінів. Перелічено види сировини, яка дозволяє ор-
ганізувати випуск низькокалорійних борошняних кондитерських виробів за рахунок скорочення кількості жиру й цукру в
рецептурах, та підвищити їхні смакові якості й харчову цінність. Наведено результати досліджень зі зниження енерге-
тичної цінності маффінів за рахунок внесення в їхню рецептуру пюре з буряка.
 
Publisher АПК Информ
 
Date 2016-07-04T11:59:22Z
2016-07-04T11:59:22Z
2016-05
 
Type Article
 
Identifier Хранение и переработка зерна: Научно-практический журнал. – 2016. – № 5. - С.47-51
2306-4498
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4435
 
Language ua