Запис Детальніше

TRUST Від контролю до культури якост. перезавантаження процесів забезпечення якості в українській вищій школі

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator за ред. Добка, Тараса
за ред. Гришко, Світлани
за ред. Кайкової, Олени
за ред. Терзіяна, Вагана
за ред. Тііхонена, Тімо
 
Date 2016-07-07T10:20:18Z
2016-07-07T10:20:18Z
2014-09-20
 
Identifier Посібник містить методичні результати діяльності консорціуму Темпус-проекту «Національна система забезпечення якості і взаємної довіри в системі вищої освіти (TRUST)», які спрямовані на розробку та впровадження процедур забезпечення якості вищої освіти в Україні на основі принципу «об'єднання через довіру». Учасники консорціуму довели, що необхідною умовою забезпечення якості вищої освіти в Україні є створення прозорості, неупередженості та достовірності всіх процедур у цій сфері. Запропоноване консорціумом рішення базується на застосуванні сучасного інтернет-ресурсу – Порталу забезпечення якості вищої освіти. У посібнику зібрані методичні рекомендації щодо побудови та проведення прозорих, неупереджених і достовірних процедур забезпечення якості освіти через Портал, що має стати підґрунтям для створення довіри суспільства та академічної спільноти до прийняття рішень у сфері вищої освіти.
978-966-2400-38-0
http://hdl.handle.net/123456789/3267
 
Description Посібник дає змогу відповісти на питання: «Як
забезпечити якысть вищої освіти в Україні?» Він присвячений розробці процедур забезпечення
якості освіти саме в українських реаліях.
Посібник містить методичні результати діяльності консорціуму Темпус-проекту «Національна система забезпечення якості і взаємної довіри в системі вищої освіти (TRUST)», які спрямовані на розробку та впровадження процедур забезпечення якості вищої освіти в Україні на основі принципу «об'єднання через довіру». Учасники консорціуму довели, що необхідною умовою забезпечення якості вищої освіти в Україні є створення прозорості, неупередженості та достовірності всіх процедур у цій сфері. Запропоноване консорціумом рішення базується на застосуванні сучасного інтернет-ресурсу – Порталу забезпечення якості вищої освіти. У посібнику зібрані методичні рекомендації щодо побудови та проведення прозорих, неупереджених і достовірних процедур забезпечення якості освіти через Портал, що має стати підґрунтям для створення довіри суспільства та академічної спільноти до прийняття рішень у сфері вищої освіти.
Проект фінансується за підтримки Європейської Комісії. Ця публікація відображає винятково погляди автора, і Європейська Комісія не відповідає за будь-яке використання матеріалів, що містяться в цьому виданні. Темпус-проект 516935-TEMPUS-1-2011-1-FITEMPUS-SMGR
 
Language uk
 
Publisher Львів: Видавництво «Компанія "Манускрипт"»
 
Subject Забезпечення якості
Розбудова культури якосты
 
Title TRUST Від контролю до культури якост. перезавантаження процесів забезпечення якості в українській вищій школі
 
Type Book