Запис Детальніше

Національний портал забезпечення якості вищої освіти. Інструкція користувача

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Шевченко, Олександр Юрійович
Шевченко, Олена Леонідівна
Горобець, Юрій Миколайович
Сокол, Вадим Вікторович
 
Date 2016-07-07T10:43:22Z
2016-07-07T10:43:22Z
2014-09-20
 
Identifier Інструкція є результатом діяльності консорціуму Темпус-проекту “Національна система забезпечення якості і взаємної довіри в системі вищої освіти (TRUST)”. Вона призначена для користувачів Національного порталу забезпечення якості вищої освіти – сучасного інтернет-ресурсу, який виконуватиме роль платформи для відкритого розміщення та збереження інформації про освітні та наукові досягнення академічної спільноти України, що сприятиме створенню культури громадського контролю за якістю вищої освіти й впливу на якість вищої освіти та появі довіри суспільства до системи вищої освіти.
http://hdl.handle.net/123456789/3268
 
Description Національний портал забезпечення якості вищої освіти – єдина точка доступу до хмарного сховища зареєстрованих даних про суб’єктів, які надають послуги з освітнього процесу, та їхні досягнення (у термінах порталу всі вони мають єдину назву «Освітні ресурси») і документи, що їх підтверджують. Він також є інструментом для формування і зберігання персоналізованих рейтингів зареєстрованих ресурсів, а також зберігання, перегляду та порівняння систем цінностей, на підставі яких такі рейтинги були або можуть бути побудовані. Зручною можливістю порталу також є можливість динамічної генерації CV і персональних web-сторінок суб’єктів освітньої діяльності на основі їхніх досягнень, зареєстрованих у порталі.
Для користувачів портал доступний за адресою http://portal.dovira.eu.
Інструкція призначена для користувачів Національного порталу забезпечення якості вищої освіти – сучасного інтернет-ресурсу, який виконуватиме роль платформи для відкритого розміщення та збереження інформації про освітні та наукові досягнення академічної спільноти України, що сприятиме створенню культури громадського контролю за якістю вищої освіти й впливу на якість вищої освіти та появі довіри суспільства до системи вищої освіти.
Проект фінансується за підтримки Європейської Комісії.
Ця публікація відображає винятково погляди автора, і Європейська Комісія не відповідає за будь-яке використання матеріалів,
що містяться в цьому виданні. Темпус-проект 516935-TEMPUS-1-2011-1-FITEMPUS-SMGR
 
Language uk
 
Publisher Український католицький університет
 
Subject Національний порталу забезпечення якості вищої освіти
 
Title Національний портал забезпечення якості вищої освіти. Інструкція користувача
 
Type Book