Запис Детальніше

Національний портал забезпечення якості вищої освіти. Інструкція для розробників

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Шевченко, Олександр Юрійович
Шевченко, Олена Леонідівна
Сокол, Вадим Вікторович
 
Date 2016-07-07T10:49:08Z
2016-07-07T10:49:08Z
2014-09-20
 
Identifier Інструкція є результатом діяльності консорціуму Темпус-проекту “Національна система забезпечення якості і взаємної довіри в системі вищої освіти (TRUST)”. Вона призначена для розробників сторонніх систем щодо інтеграції їх з Національним порталом забезпечення якості вищої освіти – сучасним інтернет-ресурсом, який виконуватиме роль платформи для відкритого розміщення та збереження інформації про освітні та наукові досягнення академічної спільноти України, що сприятиме створенню культури громадського контролю і впливу на якість вищої освіти та появі довіри суспільства до системи вищої освіти.
http://hdl.handle.net/123456789/3269
 
Description Портал – загальнодоступний персональний портфоліо-менеджер для працівників освіти та освітніх закладів. Його користувачами є як представники галузі освіти, так і кінцеві споживачі їх праці – родини абітурієнтів, підприємці та ін.
Портал є інструментом громадського контролю і впливу на якість вищої освіти. Він покликаний допомогти освітянам відкрито поділитися власними викладацькими та науковими досягненнями, а суспільству – оцінити їх за актуальною шкалою цінностей. Для користувачів портал доступний за адресою http://portal.
dovira.eu.
Ця інструкція є результатом діяльності консорціуму Темпус-проекту “Національна система забезпечення якості і взаємної довіри в системі вищої освіти (TRUST)”. Вона призначена для розробників сторонніх систем щодо інтеграції їх з Національним порталом забезпечення якості вищої освіти – сучасним інтернет-ресурсом, який виконуватиме роль платформи для відкритого розміщення та збереження інформації про освітні та наукові досягнення академічної спільноти України, що сприятиме створенню культури громадського контролю і впливу на якість вищої освіти та появі довіри суспільства до системи вищої освіти.
Проект фінансується за підтримки Європейської Комісії. Ця публікація відображає винятково погляди автора, і Європейська Комісія не відповідає за будь-яке використання матеріалів, що містяться в цьому виданні.Темпус-проект 516935-TEMPUS-1-2011-1-FITEMPUS-SMGR
 
Language uk
 
Publisher Український католицький університет
 
Subject Національний портал забезпечення якості вищої освіти
Інструкція для розробників
 
Title Національний портал забезпечення якості вищої освіти. Інструкція для розробників
 
Type Book