Запис Детальніше

Імператив якості: вчимося цінувати і оцінювати вищу освіту: навч. посіб.

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator За ред. Добка, Тараса
За ред.Головянко, Марії
За ред. Кайкової, Олени
За ред. Терзіяна, Вагана
За ред. Тііхонена, Тімо
 
Date 2016-07-07T11:01:38Z
2016-07-07T11:01:38Z
2014-09-20
 
Identifier У посібнику відображено результати діяльності консорціуму Темпус‑проекту «Національна система забезпечення якості і взаємної довіри в системі вищої освіти (TRUST)», спрямованого на побудову загальної, інноваційної, політично нейтральної системи забезпечення якості освіти, створення Національного порталу із забезпечення якості для підтримки неупередженої і відкритої широкому суспільству системи, розробку нових практик щодо забезпечення якості та запровадження схем підготовки ключового персоналу ВНЗ, міністерства і законодавчих організацій у галузі освіти. У посібнику проаналізовано досвід європейських країн та вітчизняну освітню практику щодо забезпечення якості освіти, а також виклики на шляху інтеграції України в Європейський простір вищої освіти.
978-966-2400-37-3
http://hdl.handle.net/123456789/3270
 
Description Посібник надає Концепцію забезпечення якості вищої освіти України (за результатами проекту Tempus «TRUST»), містить рекомендації щодо забезпечення академічної культури якості освіти, науки і інноваційної діяльності вишів.
У посібнику відображено результати діяльності консорціуму Темпус‑проекту «Національна система забезпечення якості і взаємної довіри в системі вищої освіти (TRUST)», спрямованого на побудову загальної, інноваційної, політично нейтральної системи забезпечення якості освіти, створення Національного порталу із забезпечення якості для підтримки неупередженої і відкритої широкому суспільству системи, розробку нових практик щодо забезпечення якості та запровадження схем підготовки ключового персоналу ВНЗ, міністерства і законодавчих організацій у галузі освіти. У посібнику проаналізовано досвід європейських країн та вітчизняну освітню практику щодо забезпечення якості освіти, а також виклики на шляху інтеграції України в Європейський простір вищої освіти.
Проект фінансується за підтримки Європейської Комісії. Ця публікація відображає винятково погляди автора, і Європейська Комісія не відповідає за будь-яке використання матеріалів, що містяться в цьому виданні. Темпус-проект 516935-TEMPUS-1-2011-1-FITEMPUS-SMGR
 
Language uk
 
Publisher Львів: Видавництво «Компанія "Манускрипт"»
 
Subject Забезпечення якості вищої освіти
Імператив якості: вчимося цінувати і оцінювати вищу освіту
 
Title Імператив якості: вчимося цінувати і оцінювати вищу освіту: навч. посіб.
 
Type Book