Можливi напрямки iндустрiалізацii виробництва смажених натуральних виробiв iз м'яса.
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Можливi напрямки iндустрiалізацii виробництва смажених натуральних виробiв iз м'яса.
|
|
Creator |
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
|
Subject |
двостороннє жарення
м’ясо стиснення електроосмос |
|
Publisher |
ПУЕТ
|
|
Date |
2016-08-31T08:47:56Z
2016-08-31T08:47:56Z 2013-05-23 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скрипник В. О. Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 23 травня 2013 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 23–25.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4583 |
|
Language |
ua
|
|