Запис Детальніше

Можливi напрямки iндустрiалізацii виробництва смажених натуральних виробiв iз м'яса.

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Можливi напрямки iндустрiалізацii виробництва смажених натуральних виробiв iз м'яса.
 
Creator Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
 
Subject двостороннє жарення
м’ясо
стиснення
електроосмос
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2016-08-31T08:47:56Z
2016-08-31T08:47:56Z
2013-05-23
 
Type Article
 
Identifier Скрипник В. О. Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 23 травня 2013 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 23–25.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4583
 
Language ua