Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу
|
|
Creator |
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
|
Subject |
м'ясо
двостороннє жарення якість |
|
Publisher |
ПУЕТ
|
|
Date |
2016-09-03T08:53:58Z
2016-09-03T08:53:58Z 2012-04-26 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скрипник В. О. Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 26 квітня 2012 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – С. 14–16.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4586 |
|
Language |
ua
|
|