Запис Детальніше

Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу
 
Creator Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
 
Subject м'ясо
двостороннє жарення
якість
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2016-09-03T08:53:58Z
2016-09-03T08:53:58Z
2012-04-26
 
Type Article
 
Identifier Скрипник В. О. Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 26 квітня 2012 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – С. 14–16.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4586
 
Language ua