Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
|
|
Creator |
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
|
Subject |
двостороннє жарення
електроосмос м'ясо потік речовини тепловий потік |
|
Publisher |
ПУЕТ
|
|
Date |
2016-09-03T09:20:53Z
2016-09-03T09:20:53Z 2014-03-20 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скрипник В. О. Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 20 березня 2014 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С. 17–19.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4587 |
|
Language |
ua
|
|