Запис Детальніше

Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
 
Creator Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
 
Subject двостороннє жарення
електроосмос
м'ясо
потік речовини
тепловий потік
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2016-09-03T09:20:53Z
2016-09-03T09:20:53Z
2014-03-20
 
Type Article
 
Identifier Скрипник В. О. Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 20 березня 2014 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С. 17–19.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4587
 
Language ua