Запис Детальніше

Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу
 
Creator Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Скрипник, Вячеслав Олександрович
 
Subject м'ясні вироби
двостороннє жарення
якість
електроосмос
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2016-09-03T11:51:08Z
2016-09-03T11:51:08Z
2011-04-07
 
Type Article
 
Identifier Фарісєєв А. Г. Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу / А. Г. Фарісєєв, В. О. Скрипник // ХХХІV наукова студентська конференція за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2010 рік : тези доп. (7 квітня 2011 року). – Полтава : ПУЕТ, 2012. – Ч. 2. – С. 94-99.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4590
 
Language ua