Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу
|
|
Creator |
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Скрипник, Вячеслав Олександрович |
|
Subject |
м'ясні вироби
двостороннє жарення якість електроосмос |
|
Publisher |
ПУЕТ
|
|
Date |
2016-09-03T11:51:08Z
2016-09-03T11:51:08Z 2011-04-07 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Фарісєєв А. Г. Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу / А. Г. Фарісєєв, В. О. Скрипник // ХХХІV наукова студентська конференція за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2010 рік : тези доп. (7 квітня 2011 року). – Полтава : ПУЕТ, 2012. – Ч. 2. – С. 94-99.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4590 |
|
Language |
ua
|
|