Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної(дистанційної) форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної(дистанційної) форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). |
|
Creator |
Писарева, І.В.
|
|
Subject |
Маркетинг гостиничного и ресторанного хозяйства
|
|
Date |
2016
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/43294/1/2016%20440%D0%9C%20%D1%80%D0%B5%D0%BF%20%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%A0%20%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%93%D0%A0%D0%93.Id_268.pdf
Писарева, І.В. (2016) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної(дистанційної) форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/43294/
|
|