Запис Детальніше

Методичні рекомендації до курсових робіт з дисципліни “Теорія ймовірностей та математична статистика” для студентів спеціальності 6.050102 “Економічна кібернетика” денної форми навчання

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до курсових робіт з дисципліни “Теорія ймовірностей та математична статистика” для студентів спеціальності 6.050102 “Економічна кібернетика” денної форми навчання
 
Creator Зюков, Михаил Егорович
Шурдук, Андрей Иванович
 
Subject теорія ймовірностей
математична статистика
Курсова робота
Методичні рекомендації
 
Description Курсова робота є однією з форм науково-дослідної та самостійної роботи студентів, важливим етапом підготовки і формування умінь та навичок практичної діяльності майбутніх фахівців та їх роботи з навчальною та науковою літературою. Вона повинна виконуватись самостійно, при необхідності, з проведенням обчислень, побудовою графіків та моделювання за допомогою обчислювальної техніки.
Курсова робота дозволяє виявити рівень теоретичної і практичної підготовки студента з теорії ймовірностей і математичної статистики, його вміння ставити і вирішувати практичні задачі в умовах ринкової економіки під час навчання і дає змогу правильно обрати тему майбутньої дипломної роботи чи стати її складовою.
 
Publisher Полтава: РВВ ПУЕТ
 
Date 2016-09-23T08:46:43Z
2016-09-23T08:46:43Z
2007
 
Type Other
 
Identifier Теорія ймовірностей та математична статистика [Електрон. ресурс] : Методичні рекомендації / М.Є. Зюков, А. I. Шурдук. – 2007. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4666
 
Language ua