Запис Детальніше

Практика інноваційних розробок у сфері територіально-просторового розвитку міст і регіонів: монографія.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Практика інноваційних розробок у сфері територіально-просторового розвитку міст і регіонів: монографія.
 
Creator Семенов, В.Т.
Линник, І.Е.
 
Subject Монографии
П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
 
Description У монографії представлені деякі укрупнені напрями наукових розробок кафедри міського будівництва Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова. Розкриваються переваги створення тимчасових творчих колективів, концептуальні та стратегічні проекти з проблем розвитку та реформування міст, перспективні напрямки розвитку великих міст і регіонів: керована агломерація, інтерагломерація транскордонних регіонів України, визначення ризиків експлуатації будівель і ліквідації можливих руйнувань, перспективи інноваційного розвитку енергозбереження та енергоефективність міського будівництва, редевелопмент міських територій та об’єктів нерухомості.
Монографія призначена для наукових робітників, викладачів і співробітників ВНЗ, студентів, що навчаються за напрямами «Будівництво» та «Архітектура».
 
Publisher Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
 
Date 2016
 
Type Монография
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/43418/1/mon%20%D0%A1%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2_%D0%9B%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D0%BA.pdf
Семенов, В.Т. и Линник, І.Е. (2016) Практика інноваційних розробок у сфері територіально-просторового розвитку міст і регіонів: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/43418/