Запис Детальніше

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітнього рівня магістр, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітнього рівня магістр, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа.
Готельна і ресторанна справа).
 
Creator Влащенко, Н.М.
 
Subject Инновационные технологии в гостиничном хозяйстве
 
Date 2016
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/43473/1/%D0%9F%D0%95%D0%A7_2014_358%20%D0%9C%20%D0%9C%D0%92%20%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%20%D1%80%D0%B0%D0%B1%20%D0%98%D0%BD%20%D1%82%D0%B5%D1%85%20%D0%93%D0%93.pdf
Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітнього рівня магістр, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/43473/