Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового
|
|
Creator |
Головко, М.П.
Роговий, І.С. Шидакова-Каменюка, О.Г. |
|
Publisher |
ПУСКУ
|
|
Date |
2016-10-05T08:10:22Z
2016-10-05T08:10:22Z 2009-04-24 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Головко М. П. Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового / М. П. Головко, І. С. Роговий, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства : І Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 35-річчю технологічного факультету, 24-24 квітня 2009 р. : збірник тез доповідей – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – С. 18–19.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4765 |
|
Language |
ua
|
|