Запис Детальніше

Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового
 
Creator Головко, М.П.
Роговий, І.С.
Шидакова-Каменюка, О.Г.
 
Publisher ПУСКУ
 
Date 2016-10-05T08:10:22Z
2016-10-05T08:10:22Z
2009-04-24
 
Type Article
 
Identifier Головко М. П. Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового / М. П. Головко, І. С. Роговий, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства : І Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 35-річчю технологічного факультету, 24-24 квітня 2009 р. : збірник тез доповідей – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – С. 18–19.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4765
 
Language ua