Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення
|
|
Creator |
Жуков, Є.В.
Роговий, І.С. |
|
Publisher |
КНТЕУ, ХТЕІ КНТЕУ
|
|
Date |
2016-10-05T09:52:51Z
2016-10-05T09:52:51Z 2009-11-12 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Жуков Є. В. Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення / Є. В. Жуков, І. С. Роговий // Соціально-економічний розвиток національної економіки в контексті європейської інтеграції та глобальної фінансової кризи : Міжнародна науково-практична конференція науковців, викладачів, спеціалістів, 12 листопада 2009 р. : збірник тез доповідей – Харків : КНТЕУ, ХТЕІ КНТЕУ, 2009. – С. 243–244.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4766 |
|
Language |
ua
|
|