Запис Детальніше

Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення
 
Creator Жуков, Є.В.
Роговий, І.С.
 
Publisher КНТЕУ, ХТЕІ КНТЕУ
 
Date 2016-10-05T09:52:51Z
2016-10-05T09:52:51Z
2009-11-12
 
Type Article
 
Identifier Жуков Є. В. Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення / Є. В. Жуков, І. С. Роговий // Соціально-економічний розвиток національної економіки в контексті європейської інтеграції та глобальної фінансової кризи : Міжнародна науково-практична конференція науковців, викладачів, спеціалістів, 12 листопада 2009 р. : збірник тез доповідей – Харків : КНТЕУ, ХТЕІ КНТЕУ, 2009. – С. 243–244.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4766
 
Language ua