Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна
|
|
Creator |
Головко, М.П.
Верешко, Н.В. Шидакова-Каменюка, О.Г. Роговий, І.С. Чуйко, М.М. |
|
Publisher |
ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського
|
|
Date |
2016-10-05T09:59:41Z
2016-10-05T09:59:41Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Головко М. П. Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна / М. П. Головко, Н. В. Верешко, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий, М. М. Чуйко // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конференція, 2009 р. : тези доповідей – Донецьк : ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2009. – С. 165–168.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4767 |
|
Language |
ua
|
|