Запис Детальніше

Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна
 
Creator Головко, М.П.
Верешко, Н.В.
Шидакова-Каменюка, О.Г.
Роговий, І.С.
Чуйко, М.М.
 
Publisher ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського
 
Date 2016-10-05T09:59:41Z
2016-10-05T09:59:41Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Головко М. П. Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна / М. П. Головко, Н. В. Верешко, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий, М. М. Чуйко // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конференція, 2009 р. : тези доповідей – Донецьк : ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2009. – С. 165–168.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4767
 
Language ua