Запис Детальніше

Evaluation of chemical composition quality and energy value of dough with semi-finished bone product (NKT)

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Evaluation of chemical composition quality and energy value of dough with semi-finished bone product (NKT)
 
Creator Shydakova-Kamenyuka, O.H.
Rogovyi, I.S.
 
Publisher ХДУХТ
 
Date 2016-10-05T10:09:46Z
2016-10-05T10:09:46Z
2010-10-21
 
Type Article
 
Identifier Shydakova-Kamenyuka О. Н. Evaluation of chemical composition quality and energy value of dough with semi-finished bone product (NKT) / О. Н. Shydakova-Kamenyuka, I. S. Rogovyi // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р. : тези доповідей – Харків : ХДУХТ, 2010. – С. 127–128.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4768
 
Language en