Evaluation of chemical composition quality and energy value of dough with semi-finished bone product (NKT)
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Evaluation of chemical composition quality and energy value of dough with semi-finished bone product (NKT)
|
|
Creator |
Shydakova-Kamenyuka, O.H.
Rogovyi, I.S. |
|
Publisher |
ХДУХТ
|
|
Date |
2016-10-05T10:09:46Z
2016-10-05T10:09:46Z 2010-10-21 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Shydakova-Kamenyuka О. Н. Evaluation of chemical composition quality and energy value of dough with semi-finished bone product (NKT) / О. Н. Shydakova-Kamenyuka, I. S. Rogovyi // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р. : тези доповідей – Харків : ХДУХТ, 2010. – С. 127–128.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4768 |
|
Language |
en
|
|