Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу
|
|
Creator |
Борисенко, Владислав Віталійович
|
|
Subject |
Конкурентоспроможність
туристичний бізнес якість |
|
Description |
У тезах обґрунтовано значення та особливості забезпечення якості туристичних послуг.
|
|
Publisher |
Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
|
Date |
2016-10-11T11:43:44Z
2016-10-11T11:43:44Z 2016-05 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Борисенко В.В. Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу / В.В. Борисенко // Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: Тези доповідей Міжнародної інтернет-конференції молодих учених, студентів і школярів, присвяченої 25-річчю Незалежності України (25 травня 2016 р.) / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2016. – С. 180.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4802 |
|
Language |
ua
|
|