Запис Детальніше

Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу
 
Creator Борисенко, Владислав Віталійович
 
Subject Конкурентоспроможність
туристичний бізнес
якість
 
Description У тезах обґрунтовано значення та особливості забезпечення якості туристичних послуг.
 
Publisher Харківський державний університет харчування та торгівлі
 
Date 2016-10-11T11:43:44Z
2016-10-11T11:43:44Z
2016-05
 
Type Thesis
 
Identifier Борисенко В.В. Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу / В.В. Борисенко // Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: Тези доповідей Міжнародної інтернет-конференції молодих учених, студентів і школярів, присвяченої 25-річчю Незалежності України (25 травня 2016 р.) / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2016. – С. 180.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4802
 
Language ua