Запис Детальніше

Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК
 
Creator Губенко, В.І.
 
Subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
 
Description Метою завдання дослідження є аналіз умов формування інформаційної
економіки України та її особливостей, наслідки відставання окремих галузей, факторів та суперечностей,
що сприяють і знищують можливості загального піднесення, підходів щодо оздоровлення економічної,
соціальної і правової інфраструктури, аналіз розвитку ЗЕД України і АПК за 2000-2011рр., як одного із
зазначених факторів активізації інноваційного розвитку
 
Date 2016-10-24T17:41:46Z
2016-10-24T17:41:46Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК / В.І. Губенко // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 237. — С. 27-30. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
1562-0808
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/107750
330.341.1:339.137.2:338.436(477)
 
Language uk
 
Relation Культура народов Причерноморья
 
Publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України