Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК
|
|
Creator |
Губенко, В.І.
|
|
Subject |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
|
|
Description |
Метою завдання дослідження є аналіз умов формування інформаційної економіки України та її особливостей, наслідки відставання окремих галузей, факторів та суперечностей, що сприяють і знищують можливості загального піднесення, підходів щодо оздоровлення економічної, соціальної і правової інфраструктури, аналіз розвитку ЗЕД України і АПК за 2000-2011рр., як одного із зазначених факторів активізації інноваційного розвитку |
|
Date |
2016-10-24T17:41:46Z
2016-10-24T17:41:46Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК / В.І. Губенко // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 237. — С. 27-30. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/107750 330.341.1:339.137.2:338.436(477) |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Культура народов Причерноморья
|
|
Publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
|
|