Запис Детальніше

ФОРМУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ: ГАЛУЗЕВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ЧИННИКИ ВПЛИВУ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ФОРМУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ: ГАЛУЗЕВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ЧИННИКИ ВПЛИВУ
 
Creator Карпенко, Юрій Вікторович
 
Subject витрати
собівартість
готельно-ресторанний бізнес
ціноутворення
готельні послуги
стратегія
 
Description Досліджено проблеми формування собівартості готельних послуг для досягнення стратегічних цілей підприємств готельного бізнесу за допомогою цін.
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2013-04-09T21:17:42Z
2013-04-09T21:17:42Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – Полтава: РВВ ПУЕТ, 2012. – № 1 (52) Серія «Економічні науки». – С. 189 – 193.
http://dspace.puet.edu.ua//handle/123456789/1648
 
Language ua