Розділ 16. Формування та забезпечення ефективності використання управлінського персоналу підпиємств споживчої кооперації України
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розділ 16. Формування та забезпечення ефективності використання управлінського персоналу підпиємств споживчої кооперації України
|
|
Creator |
Глущенко, Олександр Іванович
|
|
Subject |
перснонал
ефективність споживча кооперація управління |
|
Description |
У статті розглядаються сучасні аспекти формування та забезпечення ефективності використння управлінського персоналу споживчих товариств Полтвської області у сучасних умовах господарювання.
- |
|
Publisher |
ПУЕТ
|
|
Date |
2014-12-03T14:09:42Z
2014-12-03T14:09:42Z 2014-01-10 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Управління персоналом: теоретичні аспекти та стратегії розвитку : [монографія] / [Костишина Т.А., Писаренко В.П., Глущенко О.І. та ін.] / за ред. Т.А. Костишиної. – Полтава, 2014. – С. 485-489.
978-966-184-170-2 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2293 |
|
Language |
ua
|
|