Запис Детальніше

Національний кооперативний рух в економіці ринкового типу: стан та перспективи розвитку.

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Національний кооперативний рух в економіці ринкового типу: стан та перспективи розвитку.
 
Creator Соколова, Альона Миколаївна
 
Subject Національний кооперативний рух
споживча кооперація, кредитна кооперація, сільськогосподарська кооперація, трансформація кооперативних систем, конкурентоспроможність, стратегія розвитку, кластер.
 
Description Дисертація присвячена обґрунтуванню теоретико-методичних і розробці і науково-практичних рекомендацій щодо розвитку національного кооперативного руху в умовах ринкових трансформацій економіки України.
Проведене дослідження дозволило уточнити сутнісну характеристику кооперативного руху з позицій конкурентної економіки, визначити основні особливості організаційно-економічного та соціального механізму функціонування споживчої, кредитної та сільськогосподарської кооперації, дослідити трансформаційні процеси та тенденції розвитку різних видів кооперативів в умовах ринку. Досліджено стан і ефективність господарсько-фінансової діяльності організацій споживчої, кредитної і сільськогосподарської кооперації. Виявлено тенденції розвитку і вплив зовнішнього та внутрішнього середовища на функціонування кооперативного сектора економіки.
З метою підвищення ефективності кооперативних підприємств і організацій запропоновано методичні підходи до оцінки їх конкурентоспроможності та формування стратегії розвитку кооперативного сектора економіки, створення на базі споживчої, кредитної та сільськогосподарської кооперації регіональних об’єднань – кластерів.
 
Publisher Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі"
 
Date 2016-11-01T06:25:49Z
2016-11-01T06:25:49Z
2011
 
Type Book
 
Identifier Соколова А.М. Національний кооперативний рух в економіці ринкового типу: стан та перспективи розвитку : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / А. М. Соколова; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2011. - 20 c.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5018
 
Language ua