Запис Детальніше

Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних
 
Creator Козак, Вікторія Миколаївна
 
Subject Автореферат
технологія
цукрове печиво
вторинні продукти
 
Description Дисертація присвячена удосконаленню технології і розширенню асортимен-ту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості.
 
Publisher ОНАХТ, Одеса
 
Date 2016-05-21T17:59:52Z
2016-05-21T17:59:52Z
2009
 
Type Other
 
Identifier Автореферат. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Вікторія Миколаївна Козак; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : Б.в., 2009.– 20 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3916
 
Language ua