Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних
|
|
| Creator |
Козак, Вікторія Миколаївна
|
|
| Subject |
Автореферат
технологія цукрове печиво вторинні продукти |
|
| Description |
Дисертація присвячена удосконаленню технології і розширенню асортимен-ту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості.
|
|
| Publisher |
ОНАХТ, Одеса
|
|
| Date |
2016-05-21T17:59:52Z
2016-05-21T17:59:52Z 2009 |
|
| Type |
Other
|
|
| Identifier |
Автореферат. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Вікторія Миколаївна Козак; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : Б.в., 2009.– 20 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3916 |
|
| Language |
ua
|
|