Запис Детальніше

Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції

Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції
 
Creator Волошин, Олександр Іванович
Васюк, Валентина Леонідівна
Сенюк, Богдана Петрівна
Доголіч, Олександра Ігорівна
 
Subject біліарний сладж
 
Description У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом.
Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб
 
Date 2016-11-18T09:26:54Z
2016-11-18T09:26:54Z
2016-11-04
 
Type Other
 
Identifier УДК: 616.1/.4-084
С 33
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher “Стратегії профілактики неінфекційних хвороб та шляхи їх реалізації: від постулатів минулого в майбутнє”: Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 листопада 2016 р. /за ред. Г.Д. Фадєєнко та ін. – Х., 2016. – С. 36.