Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції
Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції
|
|
Creator |
Волошин, Олександр Іванович
Васюк, Валентина Леонідівна Сенюк, Богдана Петрівна Доголіч, Олександра Ігорівна |
|
Subject |
біліарний сладж
|
|
Description |
У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом.
Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб |
|
Date |
2016-11-18T09:26:54Z
2016-11-18T09:26:54Z 2016-11-04 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
УДК: 616.1/.4-084
С 33 http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
“Стратегії профілактики неінфекційних хвороб та шляхи їх реалізації: від постулатів минулого в майбутнє”: Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 листопада 2016 р. /за ред. Г.Д. Фадєєнко та ін. – Х., 2016. – С. 36.
|
|