Запис Детальніше

Час вибору: виклики інформаційної епохи

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/15987/
978-966-916-140-6
 
Title Час вибору: виклики інформаційної епохи
 
Creator Санакуєв, Микола Георгійович
 
Subject Видані в Україні
 
Description У статті розглядаються проблеми формування світоглядних орієнтирів людини у стані соціально-культурної дихотомії: збереження традицій або сучасна трансформація існуючого ціннісного поля.
Констатується що на сучасному етапі розвитку суспільства у ціннісній сфері буття людини відбувається боротьба двох парадигмальних підходів. Перша парадигма пов’язана з традицією попередніх поколінь і колективним досвідом. Друга – орієнтує людину зі світу духовного на світ буденно- матеріальний.
Результати аналізу дозволили автору виділити декілька чинників які роблять інформаційний простір фактором руйнування людської цілісності.
Робиться висновок, що подолати всі ці негативні явища можна лише за умов профілактики негативу кіберсоціалізації та зміною її орієнтирів на соціомедійну соціальну інтеграцію, яка орієнтується на формуванні цілісного ядра суспільства.
 
Publisher Видавничий дім "Гельветика"
 
Date 2016-06-17
 
Type Монографія
NonPeerReviewed
 
Format text
text
 
Language uk
uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/15987/1/M_Sanakuiev__KM_C24_.PDF
http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/15987/2/M_Sanakuiev_Title_KM_C24.PDF
Санакуєв, Микола Георгійович (2016) Час вибору: виклики інформаційної епохи Колективна (три і більше авторів). Видавничий дім "Гельветика", Одеса.