Запис Детальніше

Робоча програма навчальної дисципліни "Психопатологія" для студентів напряму підготовки "Корекційна освіта (логопедія)"

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/16378/
 
Title Робоча програма навчальної дисципліни "Психопатологія" для студентів напряму підготовки "Корекційна освіта (логопедія)"
 
Creator Омелянович, Віталій Юрійович
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Робоча навчальна програма з дисципліни «Психопатологія» є норматив-ним документом Київського університету імені Бориса Грінченка, який розроблено кафедрою спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти на основі освітньо-професійної програми підготовки першого (бакалаврського) рівня відповідно до навчального плану для напрямку підготовки 6.010105 «Корекційна освіта (логопедія)».
Робочу навчальну програму складено згідно з вимогами Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи (ЄКТС). Навчальна дисципліна «Психопатологія» тісно та нерозривно зв’язана із клінічною психіатрією, медичною психологією, патологічною психологією, нейрофізіологією та багатьма іншими галузями психологічних та медичних знань. Вивчення курсу «Психопатологія» сприяє поглибленому розумінню як нормального, так і порушеного функціонування психіки та дозволяє індивідуалізувати систему діагностичних, корекційних, лікувальних, лікувально-психопрофілактичних та експертних заходів.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2016
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/16378/1/V_Omelianovych_P_KOL_3_5_KSPKIO_IL.PDF
Омелянович, Віталій Юрійович (2016) Робоча програма навчальної дисципліни "Психопатологія" для студентів напряму підготовки "Корекційна освіта (логопедія)" [Навчально-методичні матеріали]