Запис Детальніше

Робоча програма навчальної дисципліни "Психологія (Інтегрований курс)" для студентів спеціальності "Спеціальна освіта. Логопедія"

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/16523/
 
Title Робоча програма навчальної дисципліни "Психологія (Інтегрований курс)" для студентів спеціальності "Спеціальна освіта. Логопедія"
 
Creator Таран, Оксана Петрівна
Фурман, Вікторія Вікторівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Курс «Психологія (інтегрований курс)» підготовлений для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за напрямом підготовки «Спеціальна освіта. Логопедія» .
Мета курсу  закласти базові основи психологічних знань, а саме розкрити: сутність психічних явищ, закономірності та механізми онтогенетичного становлення особистості, принципи педагогічного впливу у вихованні та навчанні дитини, основи міжособистісної взаємодії в групі.
Завдання курсу:
сформувати базові комунікативні уміння студентів та сприяти згуртованості навчальної групи;
забезпечити оволодіння основами теоретичних знань з загальної та вікової психології, озброїти уміннями і навиками визначення психологічного контексту в умовах практичної діяльності;
сформувати уявлення про психічний розвиток особистості у навчальній діяльності; забезпечити на цій основі формування загальної психологічної культури та компетентності студентів, їх готовності до професійної навчально-виховної діяльності.
 
Date 2016
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/16523/1/O_Taran_V_Furman_PIK_SOL_1_KSPKIO_IL.pdf
Таран, Оксана Петрівна та Фурман, Вікторія Вікторівна (2016) Робоча програма навчальної дисципліни "Психологія (Інтегрований курс)" для студентів спеціальності "Спеціальна освіта. Логопедія" [Навчально-методичні матеріали]