Запис Детальніше

ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РИСОВОЙ МУКИ И ЯГОД ГОДЖИ В ТЕХНОЛОГИИ КАПКЕЙКОВ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РИСОВОЙ МУКИ И ЯГОД ГОДЖИ В ТЕХНОЛОГИИ КАПКЕЙКОВ
 
Creator Карпюк, Галина Степанівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
 
Subject Борошняні кондитерські вироби
капкейки
Ягоди годжі
рисове борошно
 
Description The range of pastry products and the history of cupcakes and basic technological operations during the preparation were considered in the article. The nutritional value of rice flour and goji berries was discussed in the article. The possibility of using rice flour and goji berries in cupcakes technology was justified.
Ключевые слова: капкейк, рисовая мука, ягоды годжи.
 
Publisher МГУ
 
Date 2016-11-30T07:28:18Z
2016-11-30T07:28:18Z
2016-05
 
Type Article
 
Identifier Торговое дело: молодежь – будущее отрасли: материалы IV международной инновационной научно-практической конференции [Электронный ресурс]. – М.: Издательство Московского гуманитарного университета, 2016 — 133 с.
978-5-906912-15-2
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5218
 
Language ua