ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РИСОВОЙ МУКИ И ЯГОД ГОДЖИ В ТЕХНОЛОГИИ КАПКЕЙКОВ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РИСОВОЙ МУКИ И ЯГОД ГОДЖИ В ТЕХНОЛОГИИ КАПКЕЙКОВ
|
|
Creator |
Карпюк, Галина Степанівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна |
|
Subject |
Борошняні кондитерські вироби
капкейки Ягоди годжі рисове борошно |
|
Description |
The range of pastry products and the history of cupcakes and basic technological operations during the preparation were considered in the article. The nutritional value of rice flour and goji berries was discussed in the article. The possibility of using rice flour and goji berries in cupcakes technology was justified. Ключевые слова: капкейк, рисовая мука, ягоды годжи. |
|
Publisher |
МГУ
|
|
Date |
2016-11-30T07:28:18Z
2016-11-30T07:28:18Z 2016-05 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Торговое дело: молодежь – будущее отрасли: материалы IV международной инновационной научно-практической конференции [Электронный ресурс]. – М.: Издательство Московского гуманитарного университета, 2016 — 133 с.
978-5-906912-15-2 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5218 |
|
Language |
ua
|
|