Запис Детальніше

Робоча навчальна програма «Акмеологія і психологія професійної діяльності» для студентів спеціальності 053 «Психологія»

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/17378/
 
Title Робоча навчальна програма «Акмеологія і психологія професійної діяльності» для студентів спеціальності 053 «Психологія»
 
Creator Шевцова, Олена Михайлівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Програма визначає обсяги знань, які повинен опанувати студент відповідно до вимог алгоритму вивчення навчального матеріалу дисципліни «Акмеологія і психологія професійної діяльності», необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання навчальних досягнень студентів.
«Акмеологія і психологія професійної діяльності» є складовою частиною дисциплін психологічного циклу нормативного блоку. Її вивчення передбачає розв'язання низки завдань фундаментальної професійної підготовки фахівців вищої кваліфікації, зокрема: опанування системою знань про закономірності процесу професійного становлення особистості, професійної підготовки висококваліфікованих і конкурентоспроможних фахівців у різних галузях народного господарства відповідно до вітчизняних та європейських стандартів.
 
Date 2016
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language ru
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/17378/1/Shevtsova%20OM_RP_AKME%2BPPD_PS_2016_new.pdf
Шевцова, Олена Михайлівна (2016) Робоча навчальна програма «Акмеологія і психологія професійної діяльності» для студентів спеціальності 053 «Психологія» [Навчально-методичні матеріали]