Запис Детальніше

Практика усного та писемного мовлення (англійська)

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/17892/
 
Title Практика усного та писемного мовлення (англійська)
 
Creator Васьківська, Ірина Валеріївна
Торговець, Юлія Іванівна
Лагутіна, Анастасія Костянтинівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Курс практики усного та писемного мовлення є одним з основних дисциплін, який вивчається у класичному університеті на денній, та заочній формах навчання філологічного та педагогічного факультетів, що зумовлено професійною значущістю знань, вмінь та навичок з практики мовлення як фахової дисципліни.
Програма розроблена з урахуванням принципів гуманізації та демократизації освіти, на основі концепції полікультурності; базується на новітніх теоретичних здобутках і практичному досвіді в галузі укладання програм. Дана програма передбачає послідовність та наступність у вивченні матеріалу упродовж усіх років навчання, підкреслюється необхідність поступового перенесення головної уваги з формування мовленнєвих навичок та умінь (протягом першого та другого року навчання) до професійних компетенцій. Програма зорієнтована на практичне вживання мови та формування не тільки мовленнєвих навичок і вмінь, а цілісної багатомовної особистості на основі компетентісного підходу.
 
Date 2016
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/17892/1/PUPM%28B_MLI%29_2-4_IF.PDF
Васьківська, Ірина Валеріївна та Торговець, Юлія Іванівна та Лагутіна, Анастасія Костянтинівна (2016) Практика усного та писемного мовлення (англійська) [Навчально-методичні матеріали]