Запис Детальніше

Traning PhD in education on research metodology

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/17705/
 
Title Traning PhD in education on research metodology
Підготовки докторів PhD в галузі освіти з методології дослідження
Подготовки докторов PhD в области образования по методологии исследования
 
Creator Сисоєва, Світлана Олександрівна
 
Subject Наукові (входять до науковометричних баз і мають ISSN, DOI та індекс цитування журналу)
 
Description On the basis of studying the US experience on the content of training PhD in education the author presents the program on research methodology in education for training PhD in education. The purpose of the course is to develop future scientists methodological culture, integrated system of scientific knowledge, the ability to organize and conduct research in the field of education, including disciplinary and interdisciplinary research, and it is aimed at forming a system of research competencies.
У статті на основі вивчення досвіду США щодо змісту підготовки докторів філософії в галузі освіти подано зміст розробленої автором навчальної програми з методології досліджень в галузі освіти для підготовки докторів філософії в галузі освіти; показано, що мета курсу полягає у розвитку у майбутніх науковців методологічної культури, цілісної системи наукових знань, здатності до організації і проведення досліджень в галузі освіти, зокрема, дисциплінарних та міждисциплінарних, та спрямовується на формування системи науково-дослідницьких компетентностей.
В статье на основе изучения опыта США относительно содержания подготовки докторов философии в области образования подано содержание разработанной автором учебной программы по методологии исследований в области образования для подготовки докторов философии в области образования; показано, что цель курса заключается в развитии у будущих ученых методологической культуры, целостной системы научных знаний, способности к организации и проведению исследований в области образования, в частности, дисциплинарных и междисциплинарных, и направляется на формирование системы научно-исследовательских компетенций.
 
Publisher Видавництво ВП “Едельвейс”
 
Date 2016
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/17705/1/Sysoieva_2016_TMHER.PDF
Сисоєва, Світлана Олександрівна (2016) Підготовки докторів PhD в галузі освіти з методології дослідження The Modern higher education review (1). ISSN 2518-7635