Запис Детальніше

Робоча програма навчальної дисципліни Податкова система

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/13633/
 
Title Робоча програма навчальної дисципліни Податкова система
 
Creator Сосновська, Ольга Олександрівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Робоча навчальна програма з дисципліни «Податкова система» є нормативним документом Київського університету імені Бориса Грінченка, який розроблено кафедрою фінансів, менеджменту та економіки на основі освітньо-професійної програми підготовки студентів відповідно до навчального плану для всіх спеціальностей денної форми навчання.
Програму розроблено з урахуванням рекомендацій МОН України (лист № 1/9-736 від 06.12.2007 р.) «Про Перелік напрямів (спеціальностей) та їх поєднання з додатковими спеціальностями і спеціалізаціями для підготовки працівників за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста, магістра».
Робочу навчальну програму укладено згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчання. Програма визначає обсяги знань, які повинен опанувати студент відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики, алгоритму вивчення навчального матеріалу дисципліни «Податкова система», необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання навчальних досягнень студентів.
Мета курсу – вивчення фінансових відносин, пов'язаних з примусо¬вим відчуженням і перерозподілом частини вартості національ¬ного продукту з метою формування загальнодержавного фонду грошових ресурсів.
Завдання курсу – засвоєння теоретичних та організаційних основ по-даткової системи та податкової політики, методики розрахунків, порядку сплати прямих і непрямих податків юридичними та фі¬зичними особами, альтернативних систем оподаткування, діяль¬ності державної податкової служби.
У процесі вивчення курсу важливо зосередити увагу на засвоєнні знань із таких питань: основні поняття та категорії теорії податків, на основі системного розуміння та взаємозв’язків із суміжними дисциплінами; принципи адміністрування податків; сучасні технології розробки управлінських рішень, їх обґрунтування та впровадження у бізнес-практику.
 
Date 2015
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
text
text
 
Language ru
ru
ru
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/13633/3/O_Sosnovska_RPPS_IS.pdf
http://elibrary.kubg.edu.ua/13633/1/O_Sosnovska_RPPS2_IS.pdf
http://elibrary.kubg.edu.ua/13633/2/O_Sosnovska_RPPS3_IS.pdf
Сосновська, Ольга Олександрівна (2015) Робоча програма навчальної дисципліни Податкова система [Навчально-методичні матеріали]