Запис Детальніше

Етнонаціональний аспект кулінарних традицій Миколаївщини = Ethnic and national aspect of culinary traditions of Mykolaiv region

eIR NUOS

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Етнонаціональний аспект кулінарних традицій Миколаївщини = Ethnic and national aspect of culinary traditions of Mykolaiv region
 
Creator Матвієнко, Л. В.
Matvienko, L. V.
 
Subject харчування
кулінарні традиції
українська кухня
Миколаївщина
feed
culinary traditions
Ukrainian kitchen
Mykolaiv region
 
Description Стаття відображає особливості національної кухні та різноманітність кулінарних традицій жителів Миколаївщини за національною приналежністю = The peculiarities of national kitchen and the variety of culinary traditions of Mykolaiv region by nationality have revcaled in the article.
Матвієнко, Л. В. Етнонаціональний аспект кулінарних традицій Миколаївщини / Л. В. Матвієнко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – Вип. 9. – С. 299–306.
 
Date 2016-12-28T08:56:48Z
2016-12-28T08:56:48Z
2016-12-28
 
Type Article
 
Identifier http://hdl.handle.net/123456789/2115
 
Language other
 
Relation УДК;392.8(477.73)