Етнонаціональний аспект кулінарних традицій Миколаївщини = Ethnic and national aspect of culinary traditions of Mykolaiv region
eIR NUOS
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Етнонаціональний аспект кулінарних традицій Миколаївщини = Ethnic and national aspect of culinary traditions of Mykolaiv region
|
|
Creator |
Матвієнко, Л. В.
Matvienko, L. V. |
|
Subject |
харчування
кулінарні традиції українська кухня Миколаївщина feed culinary traditions Ukrainian kitchen Mykolaiv region |
|
Description |
Стаття відображає особливості національної кухні та різноманітність кулінарних традицій жителів Миколаївщини за національною приналежністю = The peculiarities of national kitchen and the variety of culinary traditions of Mykolaiv region by nationality have revcaled in the article.
Матвієнко, Л. В. Етнонаціональний аспект кулінарних традицій Миколаївщини / Л. В. Матвієнко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – Вип. 9. – С. 299–306. |
|
Date |
2016-12-28T08:56:48Z
2016-12-28T08:56:48Z 2016-12-28 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://hdl.handle.net/123456789/2115
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
УДК;392.8(477.73)
|
|