Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до розрахунково-графічного завдання (для виконання індивідуального навчально-дослідницького завдання)з дисципліни Інноваційні ресторанні технології (для студентів 5 та 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.140101) – „Готельна і ресторанна справа”)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до розрахунково-графічного завдання
(для виконання індивідуального навчально-дослідницького завдання)з дисципліни Інноваційні ресторанні технології (для студентів 5 та 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.140101) – „Готельна і ресторанна справа”)
 
Creator Баландіна, І.С.
 
Subject План 2017
 
Date 2016
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/44209/1/2017%20%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%20%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%BB%20%D1%96%D0%BD%20%D0%A0%D0%93%D0%A0.doc
Баландіна, І.С. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до розрахунково-графічного завдання (для виконання індивідуального навчально-дослідницького завдання)з дисципліни Інноваційні ресторанні технології (для студентів 5 та 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.140101) – „Готельна і ресторанна справа”). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/44209/