Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ’ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» за темою «МОДЕЛЮВАННЯ СЕРВІСНО-ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ГОТЕЛІ» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.14010101) «Готельно-ресторанна справа»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни
«ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА:
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ’ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ
(ПРАКТИКУМ)» за темою «МОДЕЛЮВАННЯ СЕРВІСНО-ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ГОТЕЛІ» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.14010101) «Готельно-ресторанна справа»)
 
Creator Балацька, Н.Ю.
 
Subject План 2017
 
Date 2016
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/44210/1/2017%20%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%A2%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%BB_%D0%9C%D0%92_%D0%9F%D0%97_%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD16-17.doc
Балацька, Н.Ю. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ’ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» за темою «МОДЕЛЮВАННЯ СЕРВІСНО-ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ГОТЕЛІ» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.14010101) «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/44210/