Запис Детальніше

Особливості технології біскотті і кантуччі

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості технології біскотті і кантуччі
 
Creator Муха, Юлія Юріївна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
 
Subject Технологія
біскотті
кантуччі
 
Description Поряд з такими уже відомими в Україні маффінами і капкейками серед борошняних кондитерських виробів збільшується популярність і біскотті
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2016-12-29T06:13:51Z
2016-12-29T06:13:51Z
2016-12
 
Type Article
 
Identifier Наука і молодь в ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей ІІ Між-народної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 1–2 грудня 2016 року) : в 3 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – Ч. 3. – С. 228
978-966-184-254-9
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5379
 
Language ua