Особливості технології біскотті і кантуччі
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості технології біскотті і кантуччі
|
|
Creator |
Муха, Юлія Юріївна
Шелудько, Вікторія Миколаївна |
|
Subject |
Технологія
біскотті кантуччі |
|
Description |
Поряд з такими уже відомими в Україні маффінами і капкейками серед борошняних кондитерських виробів збільшується популярність і біскотті
|
|
Publisher |
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
|
|
Date |
2016-12-29T06:13:51Z
2016-12-29T06:13:51Z 2016-12 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Наука і молодь в ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей ІІ Між-народної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 1–2 грудня 2016 року) : в 3 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – Ч. 3. – С. 228
978-966-184-254-9 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5379 |
|
Language |
ua
|
|