Запис Детальніше

Comparative study of tags in female linguistic behaviour (English, Russian, Ukrainian)

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/18532/
 
Title Comparative study of tags in female linguistic behaviour (English, Russian, Ukrainian)
Порівняльна характеристика розділових питань у жіночій мовленнєвій поведінці ( в англійській, українській та російській мовах)
Сравнительная характеристика разделительных вопросов в женском речевом поведении (в английском, украинском и русском языках)
 
Creator Bondar, O. Y.
 
Subject Всеукраїнські
 
Description The article sheds light on isomorphic and allomorphic features of tags in female speech in English, Russian and Ukrainian languages. It also demonstrates the differences in functional distribution of tag questions in contrasted languages.
Стаття висвітлює ізоморфні та аломорфні риси розділових питань у жіночій мовленнєвій поведінці в англійській, українській та російській мовах. Автор також демонструє відмінності у функціональній дистрибуції розділових питань у порівнюваних мовах.
Статья освещает изоморфические и алломорфические черты разделительных вопросов в женском речевом поведении в английском, украинском и русском языках. Автор также демонстрирует отличия в функциональной дистрибуции разделительных вопросов в сравниваемых яхыках.
 
Publisher 2016 TESOL-Ukraine National Convention
 
Date 2016-03-25
 
Type Стаття
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language en
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/18532/1/O_Bondar_2016T-UNC_FPMV.PDF
Bondar, O. Y. (2016) Порівняльна характеристика розділових питань у жіночій мовленнєвій поведінці ( в англійській, українській та російській мовах) Global changes in Ukraine: Global Changes in English Language Teaching in Ukraine : Book of Convention Papers.. с. 20-21.