Запис Детальніше

Робоча програма з дисципліни „Методика викладання іноземної мови в школіˮ для студентів 4 курсу, за напрямом підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (іспанська), Філологія. Мова і література (французька), Філологія. Мова і література (італійська), галузі знань 0203 Гуманітарні науки, 2016 року. – 26 с.

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/18534/
 
Title Робоча програма з дисципліни „Методика викладання іноземної мови в школіˮ для студентів 4 курсу, за напрямом підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (іспанська), Філологія. Мова і література (французька), Філологія. Мова і література (італійська), галузі знань 0203 Гуманітарні науки, 2016 року. – 26 с.
 
Creator Харченко, Тетяна Гадульзянівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Програма визначає обсяги знань, які повинні опанувати студенти відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики, алгоритм вивчення навчального матеріалу дисципліни „Методика викладання іноземної мови в школіˮ, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання навчальних досягнень студентів. Згідно з вимогами кваліфікаційної характе¬ристики майбутній вчитель іноземної мови готується до здійснення навчально-виховної, науково-методичної та організаційно-управлінської діяльності в різних типах загальноосвітніх навчаль¬них закладів.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2016-12-28
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/18534/1/T_Kharchenko_IF_MVIMCNZ_IT_ISP_FR.PDF
Харченко, Тетяна Гадульзянівна (2016) Робоча програма з дисципліни „Методика викладання іноземної мови в школіˮ для студентів 4 курсу, за напрямом підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (іспанська), Філологія. Мова і література (французька), Філологія. Мова і література (італійська), галузі знань 0203 Гуманітарні науки, 2016 року. – 26 с. [Навчально-методичні матеріали]